torsdag 2 juli 2009

6 månader!!

Idag är bebis 6 månader gammal. Grattis bebis!!

Det är såå varmt. Man ska inte klaga men det är så sjukt varmt. Mira har svårt att somna och att amma är varken kul för Mira eller mig. Hon svettas som en gris i vanliga fall och med denna värmen på de. Annars är allt väldigt bra.
Vi har försökt komma ut lite men det är inget hon direkt gillar. Ligga i vagnen och kokas. Men vi har vart iväg och köpt gåstol som hon älskar att sprätta omkring i. Hon har nu upptäckt att hon kan riva och dra i allt som hon inte nådde förut.
Jag var i köket i 10 sek kommer tillbaka till vardagsrummet och hon står och kastar jord på golvet från bonsaiträdet. Hon har långa armar om hon vill. Sen var vi ute hela lördagen som i och för sig var ett tag sen. Vi tittade på kossorna som jag och Mira tyckte var kul. Daniel och Christian var mer intresserade av att disskutera vilken stor pung tjuren hade. Haha..! Avis kanske.
Mamma du ville ha många bilder så jag lägger upp fler till dig och pappa som är mest på mig om att jag är kass på att uppdatera. Puss & kram God natt sov gott!!!

Bilder på min älskling!!