lördag 11 april 2009






Hej och Glad påsk!!!
Igår fyllde pappa Daniel år ,grattis grattis !! Så först fixa hemma med ballonger och sen till gränby för att köpa födelsedagspresenter och påskpresenter och godis. Sen kom min familj över för att gratta Daniel och lämna påskpresenter. Tack såå mycket!! Sen på kvällen kom Christian. Jag tyckte jag hade köpt mycket godis när man slog till på ca 1,5 kg, ja då kommer Christian med typ 4 kg. Kul!! :)

Idag har vi varit i Östhammar på påskmiddag hos familjen Veiksaar/Ling. Jättegod mat!! Tack kusin för fin påskpresent//Mira. Nu är vi hemma och Mira har badat och sover nu. När man badar Mira så tar vattnet slut för allt är på golvet och på mig. Blir skönt nu när vi ska få badkar.

Nu ska jag dricka cola och titta på vänner. Klart slut!!

lördag 4 april 2009

Idag fick jag sova länge. Mira vaknade vid 8 och ville äta sen somna vi om och vaknade vid 11 och gick upp halv 12. Så skönt. Fast jag brukar få sova en hel del. Mira är en snäll unge på de sättet. Lika trött som jag. Idag har vi varit ute i solen och vid 15 kom Daniel hem och faktiskt inte bakfull som jag hade förväntat mig. På eftermiddagen kom Amanda hit och sen kom Christian. Amanda åkte till Östhammar och vakta gullunge. Gangsterungen ligger och sover, vi andra sitter och dricker lite och spelar tp. Och jag vinner såklart!! Ha en fortsatt trevlig kväll och helg!!

fredag 3 april 2009


Heeeej!! Idag har vi gjort en hel del Mira och jag. Först har vi tvättat och städat lite. Vet inte varför jag gör sånt när det är så fint väder men iallafall. Sen gick vi till gränby och handlade nya kläder till Mira och lite gotta. Daniel är i Karlstad och tittar hockey och har kul så det blev en mysig heldag med bara Mira. Måste bara säga att jag blir så tokig på ungen. Hon är så jäkla söt så jag blir knäpp. Guu vad jag älskar henne. Helt sjukt att man kan älska någon så mycket så det gör ont.

På kvällen kom Christian hit och lekte lite med Mira. Fast hon är så sjukt mammig nu så hon va inte riktigt på humör. Vi tittade på tv och pratade. Man träffar ju inte så mycket folk som man faktiskt sitter ner och pratar med och eftersom Christian är lika socialsjuk som jag så är det alltid kul när man kan prata av sig med honom.
Nu ska jag gosa lite med bebis och titta på Big braaaader repris. God natt och sov så gott!!

torsdag 2 april 2009







Blir bara bilder på Mira idag för jag har inget att skriva. Ha det så bra!!