torsdag 18 juni 2009

Ett inlägg om Mira

Hej hej hej och trevlig midsommar!! Igår var jag och Mira till bvc. Har inte varit där på två månader nästan, allt såg jättebra ut och bm tycker att Mira utvecklas så fort. Mira är nu 5,5 månader och är 66 cm lång och väger 7125g. Jag trodde dock att hon skulle väga mer för hon är väldigt tung nu. Hon har kommit in i någon period nu att hon inte vill somna själv. Vaknar massa på nätterna, vill inte sova i sin säng och vill helst att man bär omkring på henne tills hon somnar. Inte så skönt för mig just nu eftersom jag kanske har fått någon inflammation i ryggen vid ena skuldran. Vet inte helt säkert om det är det men det är inte bra iallafall.

Nu har Mira börjat få smaka på pure. Något som hon tycker mycket om. Morot är nog det godaste och självklart vatten. Hon dricker nästan hellre vatten än ammar. Havregrynsgröten är också en favorit. Den tyckte till och med jag var god. Med lite salt på bara.

Trevlig helg!!

lördag 6 juni 2009

Gullbebis ca 2 veckor

Det är lite roligt. Så fort jag skriver här att jag får sova på nätterna så håller Mira mig vaken natten efter det. DET hände inatt. Mira vaknade runt 3 och vägrade somna om. Daniel var så snäll och lät mig sova i morse och så fick man frukost på sängen och egentid på förmiddagen. Såå sjukt skönt. Jag brukar aldrig vilja ha sovmorgon för då ruckar jag på mina rutiner och blir bara tröttare av det. Just nu sitter jag vid datorn och spelar lite och ska snart gå och sova. Mira sover och kommer förhoppningsvis sova natten lång. Igår var det en lugn kväll med mys vid tv och så tittade jag på min morsdagpresent vännerboxen nr 9. Har nästan alla nu. Wiiiee.....

torsdag 4 juni 2009

Liten busbebis!!

Jag älskar Dig min lilla trollunge.

Hej heej!...Jag har fått tillsägelse att skärpa mig med bloggandet så jag gör ett nytt försök att börja skriva oftare. Idag har det varit städdag. Inget Mira har tyckt om eftersom hon varit hängig. Hon sov till och med på dagen idag vilket nästan aldrig händer, kors i taket. Men hon sover hela nätterna och ger mig alltid sovmorgon så jag är nöjd. Det har inte hänt mycket alls som inte är det vanliga. Rutinerna. Nästan alla bra program på tv har säsongsavslutning och med lite otur så blir det väl skitväder i sommar och på tv går det bara repriser.
Jaaaa....det var allt för dagen och kvällen. Blir bilder på Mira istället för att jag ska sitta här och knåpa ihop något som ändå inte är intressant. God natt!!