onsdag 30 september 2009

Idag har jag och Mira städat lite och ska snart gå ut en stund. Mira är mer vild än tam och det är inte det lättaste att skriva ett inlägg med henne i knät som ska titta och känna på allt. Mira har redan börjat få ena övertanden halvt ute nu. Och jag såg att två till är påväg. Jag trodde inte att det skulle gå så fort.
Hon reser sig och står själv och klättrar hej vilt i möblerna. Nu kryper hon ut från vardagsrummet också. Förut stannade hon vid ingången och "ropade"skrek tills man kom och hämtade henne :). Ska bli skönt när vi flyttar och hon får eget rum att leka i.

Tråkigt att kändisdjungeln är slut! JAA jag erkänner....Jag tittade på alla avsnitt..när man väl börja titta så fastnade man. Jag tycker det va mysigt att titta med en kopp kaffe och lite tända ljus. Har inte hört en enda som sagt att dom gillade de men jag går mot strömmen :) Lägger in lite bilder senare. Hej då så länge!!

Grattis Pappa, Svärfar och Moffa som fyller år idag!!
Pussar och kramar från Familjen Ling Kjellgren

lördag 26 september 2009


God morgon eller god förmiddag. Vaknade tidigt idag eller ja jag blev väckt tidigt av en viss trollunge. Idag är det fint väder så efter att vi har ätit lunch ska vi till gränby och handla något kul till Mira. Älskar att se hennes min när hon får leksaker eller något annat kul.


Va på anställningsintervju i tisdags så i november börjar mamma frida jobba. Fy fasiken! Jag trodde inte att jag skulle få det jobbet men sjukt skönt att inte gå tillbaka till det gamla. Kommer förmodligen grina dagen innan jag ska iväg eftersom jag aldrig lämnat Mira. Okej då, 3 gånger i hennes 9 månaders liv. Första gången en timme. Hon sov. Andra gången. 4-5 timmar. Hon sov. Och i tisdags 4timmar. Kan bli jobbigt. Men jag måste väl lära mig.


Ikväll ska Daniel kanske iväg på raj raj så jag och Mira ska mysa framför Bumbibjörnarna med majskrokar till henne och cola till mig. Trevlig lördag!

söndag 20 september 2009


Idag har jag och Mira varit i Östhammar med mamma. Mira va sjukt grinig men det gick bra iallafall. Johanna klippte ju mig och det blev faktiskt bra. Men nu när jag kom hem och kollat lite så vill jag nog ha kortare. Och till och med kanske färga det mörkare. Kanske mörk mörk brunt? Har inte färgat håret sen jag var 16. Men vi får se.

Börjar bli sjukt nervös inför tisdag. Inte för hur intervjuen ska gå för om det är något jag kan så är det att prata haha....men jag är nervös för jag har en känsla att jag kommer komma försent. Ska nog åka 2 timmar innan så man har god tid på sig :). Tidigare i veckan så ville jag nästan grina för jag vill hellre vara hemma med Mira men nu känner jag att jag verkligen vill börja jobba. Aja. Föresten mamma!! Det blev kött pommes och bea!! Hahaha.....Kul sen jag kom hem har jag inte kunnat sluta tänka på "Ja, är allt bra nu" "Jaa aaa" går iväg "KLICK" Hahahaha.....aahhh....ja va fasiken är det för familj man har levt med i 23 år. Förklaring till varför man är som man är :)

God natt!!!

lördag 19 september 2009

En busbebis visar tandsingarna!!

Idag har vi varit ute en hel del. Har varit fint väder och vi har handlat och så. Miras tredje tand håller på att ploppa fram vilket gör att hon inte sover så bra på nätterna men annars är allt bra med henne full fart hela tiden. Helt sjukt att hon snart är 9 månader gammal.

Imorgon ska vi åka till Östhammar och hälsa på Ossiman. Jag ska på arbetsintrvju på tisdag så Johanna ska klippa mig för jag hinner inte på måndag. Haha så vi får se hur det blir. Kan knppast bli värre än vad det är idag. Sen Mira kom har jag tappat SJUKT MYCKET hår, så nu när det har börjat växa ut igen så har jag "pojkfrisyr" under det långa håret. Med uppsatt ser man ut som gullefjun.

Nu ska jag ta en burkcola och titta på tv. Ha en trevlig helg!

söndag 6 september 2009

Jag håller vad jag lovar!!!

Mira leker med pappa!! Mira sitter i sin nya fåtölj som hon fått av mommo och moffa!!

Heej!! Jag håller vad jag lovar. Iallafall när jag känner för det :). Jag har lovat en uppdatering av Mira. Mira är nu 8 månader gammal och hur duktig som helst. Kravlar och kryper runt, sitter, reser sig från liggande till sittande, tar tag i saker och reser sig, vinkar, klappar händerna. Ja mycket mer har hänt men kan inte komma på allt nu. Hon börjar bli så stor nu. Inten en minibebis längre.
I helgen har vi bara tagit det lugnt jag och Mira. Vi cyklade hem till mamma och pappa igår och åt god mat. Förut så sa jag att jag aaaaldrig skulle cykla med Mira ibak, men nu när jag gjort det inser jag att det inte är så läskigt. Jag var så rädd att jag skulle fara i backen. Så skönt när man kommer ut får luft men ändå kommer fram fort. Idag blir det lugnt. Vi alla är så trötta idag. Mira ligger och sover i våran säng. Daniel sover i fosterställning i soffan...haha...han va ute på raj raj igår. Mår väl inte 100 idag antar jag :) och jag sitter här och dricker kaffe. Ha en bra dag!!

onsdag 2 september 2009

En liten minibebis!!

En trött bebis!!

En bebis som lär sig krypa!!

En bebis som lyssnar på babblarna!!

En bebis som har ätit blåbär!!


Jag vet mamma och pappa att jag bara lovar och lovat att uppdatera bloggen, men nu lovar jag på riktigt att jag ska uppdatera, skriva och lägga ut mer bilder i helgen. JAG LOVAR!!!