torsdag 15 oktober 2009

Bullbak och busungen!!


Va!? Ett inlägg idag igen?? Ja nu får man ju nästan ta och lugna ner sig:)

Idag har vi städat Mira och jag. Eller jag städar och Mira skrubbar tv-bänken med tandborsten eller kör blöta majsbågar under gåstolen runt runt på golvet. Jaa. Imorgon kommer Daniel hem...Åhh så skönt. Har saknar honom och det är ju bra. Dom säger att när man fått barn kommer första krisen när bebisen är runt 9 månader. Håller tummar och tår!!

När Miris hade gått och lagt sig ikväll så satte jag igång med bullbak IGEN. Andra gången på två veckor och igår var det mockarutor. Jag har bara ätit två bullar. Nej men jag älskar att baka och Daniel Christian Mira älskar att äta.


Mira är så gullig. Förut när hon sovit middag så "ropade" hon alltid när hon hade vaknat. Det gör hon inte längre för nu har hon upptäckt att man kan stoppa ut armarna och plocka grejer utanför sängen. Hmmm... Så idag när jag kom in så satt hon bara där i sängen och tittade på mig, flinade och såg lurig ut. Visade sig att hon fått tag i grejer och gömt under täcket....Haha va jag skrattade. Sen blev det till att möblera om lite så hon inte får tag i lampsladdar eller något som kan vara farligt. Bilden är tagen precis när jag kom in. God natt!!

onsdag 14 oktober 2009

Ta bort formatering från markering


Snöö idag....åhh vad jag längtar till det blir ordentligt med snö. Jag längtar till december och julen. Jag älskar månaden december. Bästa på året. Med ljusstakar och stjärnor i fönstren och kalleAnkagran och julklappar. Idag har det varit en bättre dag för Mira. Ahh förutom at hon har en blå bula i pannan men hon har inte varit hängig. Såg idag att det är fler tänder. Haha snart har hon hela tandrader som Christian drömt.

På eftermiddagen var Mira och jag ut och det var skitkallt så Mira har badat och ligger just nu och sover. Jag har bakat och imorgon blir det städning och mer bakning. Längtar efter Daniel!! Vill att han ska komma hem nu. Vi har bara varit ifrån varandra en gång tidigare och det var när jag var i Polen i 4 dagar. Ska passa på att skriva Grattis syster, Sebbe och Ossian som ska få en liten bebis till!! Åhh vad jag längtar...även fast det är långt kvar tills man får hålla en bebismysing. Mira börjar bli så stor nu att hon känns inte som en bebis. Va träligt jag tycker det är att komma på vad man ska skriva varje gång jag gör ett inlägg. Det händer inget speciellt kul i mitt liv. God natt!! Slumpar fram två bilder istället...

måndag 12 oktober 2009

Mira myser med majsbågar och tittar på disneydags.

Mira äter muffins.

Leker och busar med mamma!!



Jaahaa....då var det bara 4 dagar kvar då tills Daniel kommer hem. Den här veckan är man ensamstående mamma. Pappa kom idag med mat och två delar till av svenska hjärtan. Laxen var supergod!! Tack pappa!! Det andra får bli till imorgon. Jaahaa tänker ni...hon tittade på kändisdjungeln och nu svenska hjärtan vad är det för pro. Det var ungefär så min syster Amanda sa till mamma haha...Det kanske är lite pro varning men man fastnar. Man blir ju så nedrans nyfiken på vad som ska hända.

Så idag har jag bara varit med Mira. Handlat...lekt gosat myst. Städat lekt myst. Ätit lekt gosat. Duschat gosat somnat. Jaa ungefär så har dagen sett ut. Men det är så skönt när man inte gör något speciellt och det är så jag har planerat denna vecka. Inte göra någonting. Skittråkigt inlägg men vad gör man inte för familjen som förmodligen börjar klaga snart för det var en vecka sen. Mer skit imorgon!! God natt!!

fredag 2 oktober 2009

Kan ta en bild från i somras istället så länge. Mamma vill att jag ska lägga ut bilder på mig själv Mohaha....Anledningen till att jag inte lägger ut bilder på mig själv är för att jag ALDRIG blir bra på kort.

Fullt upp hela dagen!!

Ja det är precis vad det har varit idag. Richard kom vid halv 11 och vi har fikat och pratat sen gick vi upp till gränby med Mira och handlade lite. Efter det åkte Rickii hem och då kom vår fjärde familjemedlem Christian som alltid kommer på fredagarna. Vi har ätit mat och fredagsmyst. Nu har Daniel åkt hem till Christian och Mira sover.
Jag dricker ett glas vin och ska snart till att färga håret. Ganska mörkt faktist. Färgen heter espresso så vi får väl se hur det blir :) Imorgon ska vi till mamma och pappa och fira pappi som fyllt år. Jag får återkomma med lite bilder senare ikväll för jag hittar inte sladden till kameran.

Många som frågat mig vad det är för jobb jag ska börja på så till er som jag inte sagt det till så är det som kallskänka och lite varmkök också. Gjorde prov igår för att få badge och första gick jättebra men andra höll jag på att få krupp på. Missa 4 gången på SAMMA fråga. Men nu är det gjort så snart Here I come arlanda :) Trevlig helg!!